Velbekomme!

Hele familien er ved at dø af sult, og i øvrigt regner det, så vi skal også hjem og have vasketøjet ind. Altså, det ka godt være vi er sluppet for madpakkerne, men jeg skulle hilse og sige, at tøjet stadig ikke vasker sig selv – og jeg mener hilse, for ligesom derhjemme er det ikke min kernekompetence. Den lille ekstra bonus ved livet i en camper er i øvrigt, at hverken det, man skylder ud i toilettet eller i vasken, forsvinder af sig selv, så der er en lille frisk opgave for de modige – indtil videre heller ikke der jeg har trukket det store læs. Til gengæld laver jeg altså mad, ik?

Eller det gjorde jeg i hvert fald i dag. Til en hundesulten familie. Dækkede bord med lynets hast. Fik familien samlet om bordet, og så begyndte kaos at brede sig. En ka ikke li pestoen. En æder al sin skinke og insisterer på at få mere. En vil have noget at drikke. En vil ikke ha mere. En kravler ned under bordet. En tegner pestomønstre på vinduet. Og så langt om længe lykkedes det mig at få mad på min tallerken. Men da jeg begynder at spise ser det sådan ud:

med emneordet , , , ,

5 thoughts on “Velbekomme!

 1. Husmoder siger:

  Ahmen altså!

 2. kunsandheden siger:

  Til gengæld var der ro!

 3. SA siger:

  Jeg skulle lige til at sige det samme… Så havde du da madro! :o)

 4. Husk at gemme billedet og flash det til dine børn, når de selv bliver forældre…

  KH C

 5. Maja siger:

  Griner endnu! Sådan ser jeg mig selv et par gange (eller hveranden aften), og når der så engang imellem kommer et glas rødvin på bordet til aftensmaden, og jeg sidder der alene, så kan jeg ikke helt lade være med at se mig selv udefra lignende en alkoholisk husmor siddende der med et tomt bord og skrigende unger i stuen med faderen hængende som et andet monster efter dem…. Så er det man nogen gange bare vælger at sende et kærligt smil ud i rummet og tømme glasset…..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: