De rigtige campister

Og hva er nu det? Et billede fra en byggeplads, tænker du måske.

Men næh nej, det er bare vores nye campingnabo, der er ved at flytte ind. Og det beviser jo bare, at under alt det frisind med løsslupne bryster i alle aldre og nøgne veltilfredse (jeg sagde ikke velproportionerede) mandemaver og alle de mange smil og godmorgen, godformiddag, godeftermiddag og godaften, så er campister først og fremmest pedanter – og  vi er indtil videre de glade amatører, der spiser nutellamader og sandwich for 4. dag i træk. Men det er jo ikke nogen garanti for at vi ikke ender i vaterpas-fælden efter to måneder i campingland.

med emneordet , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: