Tyske udfordringer

Nå, men jeg er altså gået hen og blevet rimelig begejstret for tyskerne – eller i hvert fald for den urbane model, som vi mængede os med i Berlin. Men efter vi nu har bevæget os syd på, og jeg har haft lejlighed til at gøre mig lidt flere erfaringer med det “ægte” Tyskland, aner jeg alligevel et par forhindringer for et virkelig lykkeligt ægteskab:

 • Mænd i stramtsiddende badebukser, gerne en tanga-Speedo-model. Jeg har bare ikke brug for at have hele det mandlige køn samlet på den måde, hvis du forstår. Og sammen med Bundesliga-håret troede jeg virkelig, det var ved at være en gammel joke, men Speedoen lever og har det godt.
 • 1×1 m hovedpuder lavet i skumgummi. Hvem har fundet på den vanvittige ide, at hovedpuden skal optage halvdelen af sengens længde? Og at de hverken kan bøjes, mases eller krammes?
 • Anretninger med røget medister i skiver og drueagurker. Vil du have brød til? Der går nok nogle år, inden jeg lige slubrer sådan en tallerken i mig i middagssolen.
 • Badesøer med sigtbarhed på nul. Måske er jeg forkælet, men jeg har det egentlig bare bedst med at have øjenkontakt med mine fødder, når jeg er i vandet.
 • At være Des og nogen Frau. Mener de seriøst, at jeg skal være Des med en 16-årig ekspedient i en bagerbutik?

Either way. Isene er billige, og dem spiser vi en del af. Og mit tyske ordforråd begynder at materialisere sig, så jeg efterhånden kan formulere flere på hinanden følgende sætninger a la Kan Sie diese wechseln? Super, vielen dank!

med emneordet , , ,

2 thoughts on “Tyske udfordringer

 1. Husmoder siger:

  Er alle tyske børn stille eller er det kun de Berlinske? Det er ret fedt at være på ferie med dig. Vielen International.

 2. kunsandheden siger:

  Desværre alle tyske børn?! Godt du følger med og nyder rejsen 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: