Det gjorde det så

Altså regnede og regnede og regnede i Berlin, men heldigvis var mit Visakort med på at shoppe sig til lidt solskin, og den silende regn lørdag var et godt påskud for at pleje tømmermændene i biografens mørke bevæbnet med uendelige mængder popcorn.

Men inden vi kastede os ned i sæderne, skal jeg love for at jeg havde tanket op på den gode samvittighed. For da vi vågnede ved 11-tiden (hvilket privilegium), så væltede vi direkte ud af sengen og ned i løbetøjet! Det er rigtigt – vi tog lige en lille rask løbetur i regnvejr med tømmermænd… eller det vil sige bagefter blev vi enige om, at det nok i virkeligheden kun lod sig gøre,  fordi vi lavede et reelt bagholdsangreb på os selv. Nå, men så tror jeg nok lige det kan være svært at komme til for sin egen selvtilfredshed igen…

Måske sidder du i virkeligheden og venter på den store turguide til Berlin, men så kommer du til at vente længe med mindre altså du vil have en meget detaljeret beskrivelse af Kastanienallees bedste butikker og cafeer. Ahr, vi var da også en tur nede i Mitte, for der lå biografen og det er ned ad bakke på cykel hele vejen fra Prenzlauer Berg.

Og så kommer man så lige tilbage som ren overskudsmor og -kæreste. Der er ligesom ikke rigtig noget, der kan ramme en efter sådan en retreat.

Børnene har været foruroligende søde og medgørlige – jeg formoder at straffen kommer, når jeg mindst venter det, for de kan da umuligt være så taknemmelige for den fantastiske tiger-te, at de lader mig gå fri…

med emneordet , , , , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: