Hvem gider tale om vejret?

Ikke så meget som et lille pip om vejret får I fra mig. Jeg er jo ikke en lokalafdeling af DMI. Hvis du vil vide, hvordan vejret er, så smut over på dmi.dk i stedet. Og hvis du vil vide, hvordan vejret påvirker voksne mennesker… ja, så er det heller ikke her. For er det ikke bare det sygeste, at høre voksne mennesker brokke sig over vejret uanset om det regner eller sner eller er hedebølge eller pissekoldt?

MEN HVIS DET FUCKING REGNER I BERLIN, BLIR JEG SINDSSYG!

med emneordet ,

2 thoughts on “Hvem gider tale om vejret?

  1. Til gengæld rigtig god undskyldning til at købe virkelig overpriced regntøj og gummirøjser

  2. kunsandheden siger:

    God pointe – og eftersom jeg af en eller anden grund sidst har købt regntøj i børnestørrelse, har jeg faktisk både vejret og behovet på min side…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: