Kamp til sidste bloddråbe

Lige så hysterisk jeg kan blive over, at de unger ikke bare ligger sig til at sove ASAP, når nu jeg, deres mor, som kender dem bedre end dem selv, ved, at de er trætte og SKAL sove, ligeså urkomisk er det at observere deres kamp mod trætheden.

Som for eksempel når barnet bruger 20 minutter på at flytte sin madras rundt i hele værelset under højlydt klagen over ikke at kunne sove. Og som så til sidst modvilligt lægger sig på madrassen og råber: JEG FALDER ALDRIG I SØVN. ALDRIG NOGENSINDE. Derefter 10 sekunder, måske mindre. Og så snorken, der er en murerarbejdsmand værdig.

(Jeg sagde jo, de var trætte.)

med emneordet , ,

One thought on “Kamp til sidste bloddråbe

  1. Britta siger:

    Forleden spurgte junior om han og hans overnattende kammerat måtte være oppe til kl. 12 og jeg sagde: “ja, men I skal i seng kl 21.” Og det var helt okay, for de skulle jo først sove kl 12. Kl 21.18 som begge to 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: