Men in orange?

Har du lagt mærke til, hvor uforholdsmæssigt mange mænd der alligevel er glade for orange? Nå, ikke. Måske er det bare et sammenfald, at jeg de sidste dage har set bemærkelsesværdigt mange mænd iklædt netop den farve – eller som har ladet sig fotografere op ad en orange baggrund. Bemærkelsesværdigt, fordi det er meget, meget få mennesker (i verden nærmest), der rent faktisk kan bære den farve – og ud af de meget, meget få mennesker er det en meget lille procentdel, der er mænd.

Og nu vi taler om det. Hvad skete der lige for Kåre Quist i Kontant i går? Var det bare mig der så ham iklædt en meget nedringet t-shirt og beige cottoncoat? Og er jeg den eneste, der ikke helt forstår hvorfor?

Og hvad sker der i øvrigt for mig, som drømmer om at sidde i toget til Berlin i morgen med Albertes fantastiske musik i ørerne? Kan det virkelig passe, at der kun er Hansi Hinterseer, Thin Lizzy og Kids Hits at hente i den lokale Ekspertforretning? Og hvad siger det musikudvalg om provinsen og om mig, der har valgt at bo her?

med emneordet , , , ,

One thought on “Men in orange?

  1. Laura R siger:

    Orange er stort set den eneste farve Tom Dixon bruger i hans designs ud over sort og hvid – men det er jo ikke farver

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: