Send mere kage…

og det skal være konditorkager af højeste kvalitet, ellers virker det ikke. Frk. Rabarber med, ja rabarber på nøddebund og svøbt i hvid chokolade og Hindbærdrøm med en bund af det pureste mørke chokolade med let hindbærfromage og friske bær på toppen har den bedste effekt. Det er ganske vist. Afprøvet og foolproof som den bedste start på resten af dagen.

Hentede børn lidt over fire i ro og orden. Udsigten til kage fik børnene til helt uvant og ganske eksemplarisk både at rydde op og selv tage tøj og støvler på. Vel hjemme ondulerede vi kagerne, inden jeg kunne nå at varme mælk til en kop kaffe. Så lavede vi puslespil, og så skete det på magisk vis: To trætte børn gik i gang med at lege. Selv. Og de legede og legede og legede. Uden at skændes. Lige til de skulle sove.

Vi nåede slet ikke at tænde for fjernsynet. Se, det er aldrig sket før på en højhellig vintermandag. Det må være kagerne. Hva  sku det ellers være?

med emneordet , , ,

One thought on “Send mere kage…

  1. Diana Dodensig siger:

    Jeg er slet ikke overrasket ;-). Kage er bare vejen til alt godt – næsten…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: