One small step for mankind, one giant step for me

Nå, men jeg sagt mit job op! Helt enkelt. Ikke dramatisk eller noget. Altså udover jeg jo så også siger farvel til fast løn og et steady forbrug. Det i sig selv var jo også noget af en beslutning, fordi livet trods alt er lettere at sluge når der også er plads til at være magelig.

Men altså i det lange løb er mageligt alligevel ikke nok. Og sådan en orlov gir jo god tid til at tænke over, hvad meningen egentlig er med livet – eller i hvert fald meningen med mit liv. Hvad er det, der får blodet til at bruse og hjertet til at banke? Hvad var det nu egentlig jeg drømte om? Og hvornår er det nu jeg er rigtig glad for livet (altså udover når jeg sidder med fødderne i vand, ansigtet i solen og bliver betalt for at holde fri – men det er jo bare en form for doping, som ikke gælder på den lange bane)?

Egentlig var det ikke så svært, for jeg har gjort det altid, altså skrevet, og det var vel også derfor jeg blev journalist – for at skrive. Alligevel gik der lige nogle år, hvor jeg troede, jeg skulle alt muligt andet men så fik jeg hul på ordene igen – både her og i virkeligheden. Og så den der orlov (ahhhh…). Så selvfølgelig er det simpelt, når først man kommer derhen. Skrive, det er da det jeg skal. Prøve i hvert fald.

Derfor sagde jeg op. Ikke fordi det var et dårligt job, men fordi jeg skal tilbage til kernen. Så nu har jeg tre uger til at afslutte og vende blikket ud mod verden… Klar parat start!

P.S. Og jo, gu er jeg da ved at skide i bukserne af skræk over, om det er den mest vanvittige beslutning, jeg nogensinde har taget, om jeg overhovedet kan leve af at være skriverkarl, og hvad jeg i det hele taget har gang… Selvfølgelig. Part of the process, I guess (hope).

med emneordet , , ,

12 thoughts on “One small step for mankind, one giant step for me

 1. Husmoder siger:

  Men det er sejt! Og jeg gæder mig til at høre mere. Skal du være forfatter? Eller freelancer eller hva?

 2. camsej siger:

  Tillykke, Suzette. Jeg er helt sikker på, det bliver fint, og glæder mig til at høre mere til dig og skriverierne.
  Ses derude i den nye virkelighed.
  Knus.

 3. katrine siger:

  go girl! Så imponerende og så godt og rigtigt at gå efter drømmen. Livet er for kort – og smukt – til andet.

 4. Lea siger:

  Hvor er du sej! Din blog er fantastisk at følge, din skrivemåde gør at jeg nogle gange har fornemmelsen af at du overværer mine børn og vores hverdag 😉
  Jeg synes virkelig det er flot gjort, at følge sit hjerte!
  Glæder mig til at følge fremtiden.

 5. Sådan Suzette! Det er aldrig skidt at følge sit hjerte. Resten er ren praktik, som du nok skal få til at gå op i en højere enhed. Naturligvis skal der arbejdes for sagen, men det er du også kvinden for. Glæder mig til at følge dig! 🙂

  Alt det bedste herfra! 🙂

 6. Casper siger:

  About time, tænker jeg. Vi er med dig… Det skal nok blive sjovt.

 7. Anne-Kirstine Olsen siger:

  Pisse sejt og Pisse modigt! Held og Lykke med det.
  Kærligst Anne-Kirstine – en trofast læser, der i hvert fald nyder dine skriverier herinde vældig meget!

 8. Line siger:

  Har jeg sagt at du er sej? Du er for sej!

 9. kunsandheden siger:

  Ahmen, jeg synes I er rigtig søde – og rart at vide I er med, når jeg rammer den første krise og får brug for en backing group. Jeg gir en drink – det sku være godt for stemningen [stor, stolt og lidt bævende smiley]

 10. Louise siger:

  Hip og hurra og tillykke med beslutningen. Sejt at du prøver det af. Magelighed kan man helt sikkert leve foruden, tror jeg, særligt når den erstattes af noget meget større, nemlig drømme, passion og mening.

 11. Kirsten Frovin siger:

  Jeg er stolt af dig, det er nemlig nu du har fundet ud af hvad du skal leve af mellem børnepenge, SU og pension 🙂 Held og lykke !!!!

 12. Lis siger:

  Jeg synes altså også du er modig. På den rigtige måde, modig!
  Og så er jeg da en kende glad ved udsigten til at dele kontor med dig, to say the least 😀

  Ps. Backing group kan vi også klare. Der er altid kolde øller i skabet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: