Nu rejser vi os!

Diskussionen bølger frem og tilbage i blogland mellem de sidste dages hellige mødre og skruebrækkermødrene om det er bedst at tilstræbe det ufejlbarlige og vikle alle udfordringer ind i candy floss, eller om vi hellere skal erkende vores egen utilstrækkelighed som mødre og grine lidt ad os selv, når vi spænder ben for vores egen drømme om den perfekte familie….

Jeg synes de fleste udfordringer og fejlslagne intentioner fortjener et godt grin. Til gengæld synes jeg ikke det er så kønt, når kvinder begynder at slå hinanden oveni hovedet, fordi vi synes det er bedst hvis alle andre er ligesom os selv. Og jo, det er den gode gamle søstersolidaritet, jeg taler om! For vi har brug for hinanden – selvom vi nogle gange glemmer det midt i kampen med bleskift, kreditforeningslån og almindelig hverdag.

Og hvis du er ikke ved, hvad jeg mener, synes jeg du skulle læse Informations interview med Julia Lahme. For nogen gange er det sgu meget godt lige at blive mindet om, at der er noget der større end ens egen navle.

med emneordet , , , , , , ,

2 thoughts on “Nu rejser vi os!

  1. Husmoder siger:

    HALLELUJA! Ja, det er nemlig det der er – noget der er større altså. Elefanter for eksempel. (Rundstyk)

  2. Line siger:

    Det gør vi nemlig!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: