Kylling!

Jeg skal anmelde en gyser [slash] zombie [slash] katastrofefilm. Og jeg skulle have gjort det for så længe siden, at jeg nu dagligt modtager automatisk generede mails om, at jeg skal se og få fingeren ud og levere varen.

Det er ikke en dårlig film, og jeg er ellers ikke stor fan af katastrofefilm. Eller for at være mere præcis, så er der ikke noget jeg hellere vil slippe for at se. Men faktisk er det ikke det, der får mig til at trække arbejdet i lang drag.

Problemet er, at jeg er bange! Jeg er sgu ikke meget for den der slags film, hvor jeg ved, at jeg kommer til at skrige af skræk. Selvom jeg selvfølgelig godt ved, at det ikke kan ske i virkeligheden. Selvom jeg godt ved det bare er en film.

Da jeg var yngre, synes jeg, at Ondskabens Hotel var den sejeste film. Total kult. Og jeg så den virkelig, virkelig mange gange. Men i virkeligheden sad jeg det meste af tiden med hovedet nede i chipsposen, for jeg var ved at skide i bukserne af skræk.

Jeg har sat filmen på børnenes lille dvd-afspiller, skruet næsten ned for lyden og allieret mig med med computeren. Så er der næsten som om jeg ikke er der selv…

P.S. Men fordi jeg hader at blive forskrækket, skal du jo ikke snydes, hvis du elsker det. Så her er lidt trailer og pjat

med emneordet ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: