Nu også med (lille) bibliotek

Jeg elsker mine bøger. Som i virkelig elsker. Og som i jeg kan simpelthen ikke rydde op i dem, for jeg synes alle bøgerne har fortjent at være der – også dem jeg med sikkerhed ved, jeg aldrig får læst.

Og længe, længe har jeg haft lyst til at lave mit eget virtuelle bibliotek. Jeg kunne jo have kastet min energi i LibraryThing, som er et godt bud på et globalt community for bogelskere. Men nu starter jeg i min egen lille have – og der er ikke 200 anmeldelser, sådan som jeg lovede mig selv, da jeg fik ideen. Der er otte, og det er vel også en start. Håber du vil læse med, kommentere, dele og dissekere.

Værsgo (fanfare, stor forfatter klipper rød snor, champagnepropper springer, klapsalver og begejstrede tilråb):

Sandhedens Bibliotek er åbent!

med emneordet , , , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: