Alle mand over bord (eller noget om, hvor stille der er dernede i det sydøstlige Danmark)

Jeg har været ude at køre med tog. Igen. Til Nykøbing F, som den automatiske dame siger i toget. Og der er stille derude. Helt stille. Som i en science fiction-film, hvor jorden er gået under, og der kun er et menneske tilbage. Og det var så mig. Bag kameraet. De andre… spist af zombier, måske.

P.S. Hvis nu du bor derude, så giv lige lyd.

med emneordet , , , ,

4 thoughts on “Alle mand over bord (eller noget om, hvor stille der er dernede i det sydøstlige Danmark)

 1. camsej siger:

  Bor og bor. Jeg er vokset op derude, og min familie er der stadig. På lørdag skal jeg fx besøge min søster i Nyk. Falster, hvor min far også bor. Der er tomt, men der bor også helt almindelige mennesker, der lever, elsker, arbejder og går på arbejde hver dav. Nogen af dem, bla. min søster, gør endda et rigtig godt job. Sig til, hvis du vil møde hende; hun er et pragtfuldt menneske. Og fra Nykøbing.

 2. kunsandheden siger:

  Hvis jeg nogensinde kommer på de kanter igen, vil jeg gerne møde din søster. For lige nu har jeg ikke mødt – eller næsten set – andre end bibliotekschefen. Og han var sådan set rar nok, men det kunne være fint at få en fornemmelse af liv syd for Ringsted

 3. Mettemum siger:

  Sjovt som vi kommer på tæerne når hjemegnen ses gennem andre briller. Jeg elsker at komme på besøg hos mine forældre, og flere gamle venner er vendt tilbage til Lolland-Falster efter en kort tur ude i den større verden. Og selvom jeg ikke kunne komme hurtigt nok væk selv, er jeg endt i næsten den samme slags by, bare på Fyn – lille hyggelig by, og meget meget stille lørdag eftermiddag kl. 13. Det kunne være interessant at se på statistikken (hvis den findes) om der er flere elastik-folk* på Fyn end på sydhavsøerne?
  *elastik-folk: dem der rejser væk tidligt, men alligevel ender på fødeøen?

 4. Eva siger:

  Jeg er ufriviiligt flyttet til Glumsø i år (arvede et usælgeligt hus – lang historie), og her er også mennesketomt. Dog har jeg observeret, at zombierne åbenbart ikke har smag for gamle damer med rollator, så de ses af og til i bybilledet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: