Skoldkopper med et maskulint touch

Er nu i gang med anden omgang skoldkopper, og sådan bliver man jo hele tiden en klogere mor. Fx ved jeg nu, at skoldkopperne er særligt glad for de nedre regioner, og stakkels Halfdan (som også selv synes, han er stakkels) er virkelig hårdt ramt lige der.

Så i går fik han lov til det, som rigtig mange mænd (inkl. de metroseksuelle) sikkert drømmer om, når de ser sport. Jeg tog tøjet af den lille varme dreng, så han kunne sidde der i sofaen og lufte sine genitalier, mens han så fjernsyn. Og det faldt ham faktisk ret naturligt straks at placere hånden i skridtet, mens han zoomede ind på Kaj og Andrea.

Så kom ikke og sig, at kvinder ikke forstår sig på at opfostre rigtige mænd…

med emneordet , , ,

One thought on “Skoldkopper med et maskulint touch

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: