Alene hjemme – what now?

Jeg har været alene på matriklen siden kl. 8 i morges, og det er sgu egentlig scary stuff. Jeg har fx læst en bog færdig, gjort rent, vasket tøj, læst avisen fra ende til anden, lyttet til både Mads & Monopolet og to interviews på P1 med de to lysende, unge forfattere Lone Aburas og Josephine Klougart – og det på bare 2½ time. Jeg har også været ude i solen og drukket kaffe på en cafe og købt en gave og været på biblioteket og i Kvickly/Føtex. Der er stadig seks timer til jeg skal noget.

Det er ligesom om man bliver lidt for effektiv af de unger. Fordi jeg er så vant til optimere hvert eneste minut og aldrig spilde et øjeblik. I mit barnløse liv havde jeg end ikke åbnet avisenendnu – men så havde jeg til gengæld heller ikke været oppe siden halv syv på en lørdag.

Men seks timer – hvad faen fylder man dem ud med? Alene? Hvis jeg skynder mig at pakke en taske, kan jeg lige nå toget og være i Kbh tids nok til at se en film inden fødselsdagen i aften. Af sted. Af sted. For hvem gider sidde her og blomstre i et tomt hjem uden legetøj spredt ud over hele gulvet og lyden af børn, der skændes, griner og græder? Det kan sgu også blive lige stille nok!

med emneordet , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: