Det her må du ikke gå glip af

Nå, men jeg er så det heldigste menneske i verden. Jeg er nemlig husanmelder på Betty Nansen-teatret, og der taler vi altså virkelig win-win: Jeg får gratis billetter og en god drink at starte aftenen på (og lov til at føle mig en lille smule kendt med de kendte, hvilket jo heller ikke at foragte for en gennemsnitlig dansk mor i provinsen). Men det sjoveste er, at teatret betaler mig for at mene lige det, jeg vil bagefter. Det er ikke altid, jeg er begejstret, men i fredags var jeg lutter klapsalver. Læs selv hvorfor.

Og skynd dig så straks at bestille billetter til Medealand for se, det er godt teater med bid!

med emneordet , , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: