Bedre end Botox

Jeg ligner en million. Føler mig i hvert fald som en. Løgn! På den anden side af to fødsler og 35 år lærer man at nøjes med lidt – og blæse det op til noget virkelig stort. Jeg har fx tænkt mig at leve temmelig længe af en kompliment fra en af min kollegaer, som i den forgangne uge sagde til mig, at jeg er kommet til at se så ungdommelig ud efter jeg har holdt orlov.

Det burde jo være argument nok for at skrive en bog om Verdens Bedste Rejse, og jeg er ude i en titel a la Sådan blir du smuk på camping eller Ungdommelig skønhed på 16 uger – lad dine børn og tiden gøre arbejdet!

Og 2′eren hedder selvfølgelig noget i retning af Hjemme igen – sådan bevarer du din ungdommelige skønhed i hverdagen.

Fordi det nu er lørdag, og jeg har en formiddag helt for mig selv, synes jeg det er på sin plads med et lille sneak-peak. Så her kommer et godt råd fra 2′eren:

Omgiv dig med veninder, der yngre end dig selv!

Er du klar over, hvor stort et boost det er for ens ungdommelig skønhed at blive inviteret til 30 års fødselsdag, når alle andre i ens omgangskreds er i gang med at blive skilt eller at planlægge ankomsten til 40′erne? Jeg kan bare sige, at jeg i ren og skær ungdommelig begejstring har tænkt mig at ankomme i guldbukser og trendy-ternet hat til dagens fest. I kid you not. Det er måske sidste chance for at prale af min ungdommelighed…

med emneordet , , , ,

2 thoughts on “Bedre end Botox

  1. Camilla siger:

    Jeg ved sgu ikke, synes jeg føler mig gammel sammen med de yngre.
    Skal altid hjem og hente børn fredag eftermiddag, når alle de andre skal drikke øller.
    Synes omvendt slet ikke, du ser gammel ud – eller opfører dig sådan særligt forældet…..

  2. kunsandheden siger:

    Man skal omgås dem med måde, Camilla. Ellers har det den modsatte effekt. I dag er fx en god dag, fordi børnene bliver passet og der ikke er nogen komme-hjem-tid. Se, det er ungdom!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: