Kom ikke her

Forleden løb jeg til bageren efter brød. Ja, du læste jeg rigtigt. Jeg stod op og løb frejdigt af sted. Det var en fin tur. Når jeg selv skal sige det. Og faktisk også lidt udfordrende med en pæn stigning på den første distance. Jeg kunne selvfølgelig godt mærke, at benene syrede lidt til, og jeg var da også lidt forpustet, da jeg nåede frem. Men hjemturen gik faktisk rigtig fint, og jeg holdt et pænt tempo. Ret tilfreds med mig selv over, at jeg kom af sted, og at jeg nu endelig har fået gang i løberiet igen.

P.S. Der var 800 meter til bageren, og 800 meter tilbage igen. Men det nytter jo ikke noget at piske sig selv med, at jeg engang kunne løbe 10 km på 50 minutter, at jeg engang har løbet en halvmarathon uden at være ved at dø bagefter, eller at jeg løb til jeg var gravid i 5. måned – første gang. Det er jo heller ikke længere nogen, der forventer at jeg kan drikke 10 øl uden at være sygemeldt en måned bagefter. Vel?

med emneordet , , , , ,

6 thoughts on “Kom ikke her

 1. Husmoder siger:

  Se dét er matematik jeg kan forstå!

 2. Bibi siger:

  Godt løbet! Fortsæt….Du kan løbe alle steder…rundt om camping…mm…Fint de kom i gang…de nye løbesko

 3. Mette siger:

  Well done! Du fortjener en stjerne eller 2. Kig forbi hos mig 🙂

 4. Monsi siger:

  Tag mig med ud når du kommer hjem! Godt løbet!

 5. tulippa siger:

  Det med de ti øl er den fedeste logik – den kommer lige ind min lille sorte bog med det samme 🙂

  Tak for en inspirerende blog og fortsat god dag.

  Linda

 6. SA siger:

  Dygtiiig! Nej, du har helt ret, man bliver nødt til at starte et sted! Gåtur i morgen og så på den igen i overmorgen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: