Godt det blev weekend

Puha, det der orlovshalløj var seriøst ved at ligne en badeferie – selvom jeg var alene hjemme med børnene fra onsdag til fredag, var jeg ikke i nærheden af at drømme mig tilbage på arbejdet. God tid til at komme ud af døren med hjemmebagte, lune boller til vuggestuefarvel og børnehavepågensyn og til at rydde op i kælderen og til at spise frokost med veninder og til at hente som smilende totalt afslappet mor. Det blev sgu næsten for meget af det gode.

Men så blev det weekend, og nu er alt igen ved det gamle; forhandlinger om, hvem der tager lortebleen, og hvor grænserne går, og børn, der skændes om legetøjet og løser alle konflikter ved at skubbe, slå eller sladre. Og som ikke vil sove, fordi de har det for varmt, vil læse en anden bog eller bare vil have selskab at falde i søvn til.

Så til alle jer, der synes det lyder superskønt med så meget farmorogbørn-tid og drømmer om at gøre det samme: Velkommen til virkeligheden! Orlov er jo bare en form for fuldtidsweekend – og måske har du glemt, at det faktisk kan være helt befriende at aflevere børnene i pædagogernes varetægt mandag morgen. Men her er ingen mandage. Kun lørdag og søndag og lørdag og søndag og lørdag og søndag og lørdag og søndag og lørdag og søndag og lørdag og søndag…

med emneordet , ,

One thought on “Godt det blev weekend

  1. Husmoder siger:

    Word! Glæder mig totalt til mandag, for da starter Krabbe i vugger!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: