Stramt program

Ok, her kommer en svaghed (udviklingspotentiale, hvis man er med på den vogn): Jeg er ude i sidste øjeblik med alt for mange ting. Og hver gang jeg mærker den onde deadline ånde mig i nakken, lover jeg mig selv, at det bliver sidste gang. Fra nu af vil jeg være en af dem, der får tingene fra hånden, når de kommer ind… HAHAHA!

I dag er deadline-dag. Inden i morgen skal jeg lave et interview og skrive en artikel, skrive to lektørudtalelser til film og lave et oplæg til et strategisk møde mandag. Og det burde jo være lige til at gå til, hvis altså ikke også jeg liiige havde en kaffeaftale med en veninde og skulle være mor til to hele dagen.

Se, det er dårlig planlægning! Men problemet er, at alting altid flasker sig på en eller anden måde. Og så kan man godt blive lidt doven – også med at få lavet om på dårlige vaner…

med emneordet ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: