Set fra sofaen

Jeg er alene, helt alene hjemme, og jeg insisterede på, at børnene ryddede op, inden de tog af sted. Kun med det ene formål, at jeg kunne vinke farvel og derefter kaste mit korpus i sofaen resten af dagen uden at få øje på et eneste stykke legetøj. Synes det der alenetid går allerbedst, hvis man kan bilde sig selv ind at man slet ikke har børn, og det her er sådan mit liv ville være, hvis jeg ikke havde reproduceret mig selv; stille og uendeligt med masser af kager og varm te. Jeg har så ingen kager, så nu spiser jeg børnenes is i stedet.

Men hvorfor er der ikke andet i tv end grønlandske nyheder, Høvdingebold (?!?!) og dyreprogrammer, som jeg afskyr uanset om det er BBC eller en eller anden kendt komiker, der river os rundt i junglen eller zoo – kun perifere dokumentarprogrammer om 2. verdenskrig på DR2 er værre. Hvor faen er reality-tv når man har brug for det?

med emneordet , , ,

One thought on “Set fra sofaen

  1. rina mai siger:

    *GG*
    Prøv TV3 – der er Hollywood-fruer – det man vil elske at hade, uge efter uge…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: