Der var du

Og spørg mig om jeg har savnet dig alle de lange, mørke vinteraftenener, hvor gryderne stod og simrede på komfuret. Men nu står barometeret på forår, og så er det tid til at kaste alle forbehold overbords for nu skal der serveres koldskål.

Spædet op med havregryn kan det vist godt gå an som aftensmad fra nu af og de næste mange måneder, altså ikke hver dag selvfølgelig – bare sådan et par gange om ugen.

Den første liter blev budt velkommen med friske jordbær – det kommer nok ikke til at ske igen. Ligesom jeg heller ikke kommer til at stå og rode med kærnemælk, æg og what not. Koldskål handler ikke om gør det selv, men om gør det nemt.

Mig? Nej, jeg skal ikke nyde noget. Jeg blev stopfodret med det stads hele min barndom og synes ikke det har noget som helst med aftensmad at gøre…

med emneordet , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: