Solskinsdag

Hvis denne lørdag er en forsmag på min påskeferie, kan jeg bare sige, at jeg har nogle geniale dage i vente (glemt er allerede 05.15 og med al min kendskab til Nemesis’ lunefulde humør har jeg jo allerede spændt ben for mig selv med dette indlæg, hvilket må siges at være ret dumt, når jeg skal være alene med begge børn i morgen).

Dejlig brunch, lang forårsgåtur i skoven og en idyllisk eftermiddag med børn så søde, som man ellers kun tør drømme om.

Carla og jeg lavede fødselsdagsinvitationer – mønsterbarnet valgte selv motivet til kortet og klippede koncentreret fredstegn ud i et væk – se det er jo et barn efter sin mors smag. Så cyklede vi efter frimærker og sendte invitationerne af sted. Og da vi bagefter stod og skar kartofler ud sammen ved køkkenbordet, lignede vi formentlig en af de der stylede familier omgivet af lutter harmoni og blød, blød candyfloss.

Og nu er idyllen dokumenteret, så jeg har et sted at finde trøst, hvis resten af ferien bliver en lang konflikt og lort med lort på…

med emneordet , , , ,

2 thoughts on “Solskinsdag

  1. Pernille siger:

    aprospo vaere alene med begge boern……..efter vores camping paaske ferie tager Tim paa job i “The Bush” resten af april og lige lidt af maj! Det er only 3-4 uger jeg skal vaere alene med 3 unger, hvor af to uger er skoleferie (men ikke uni ferie) og den sidste uge har jeg tre opgaver der skal vaere faerdige paa uni! Der er potentiale for et hurtigt vaegt tab pga stress! (eller modsat effekt!)

  2. kunsandheden siger:

    Pernille, du er så sindssygt sej. Held og lykke med opgaverne – kan du ikke sende børnene en tur på stranden, mens du skriver 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: