Tak sommertid

Der var engang, hvor overgangen til vintertid nærmest var den fedeste tid på året. Helt gratis fik man foræret en ekstra times søvn. Knap så attraktivt når über a-barn vågner kl. 5 for så er klokken jo sådan set kun midt om natten, og den ekstra time er ikke en gave, men et unødvendigt tillæg til døgnet, som får dagen til at virke uendelig.

Nej, så er der sgu noget ved sommertid. Ah, at vågne 7.30 (ok, den var faktisk kun 6.15 i real time, men altså hvis man runder op, er vi jo meget tæt på halv otte i sommertid), og så gør det altså ikke noget, at jeg ikke har sovet mere end normalt.

med emneordet , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: