Et pragteksemplar

Hvad er det lige for et center, der bliver aktiveret så snart folk roser ens barn som fx når min kæreste ringer til mig, efter han har været til kontrol med familiens (nu officielt tidligere) ørebarn?

For det var ikke bare gået fint, faktisk havde lægen aldrig set nogle ører, der var blevet så flotte efter en periode med mellemørebetændelse og dræn – og hvor var det bare utroligt, at han var kommet igennem vinteren uden problemer. Lød jo nærmest som om her var et fortilfælde, som burde publiceres i Nature eller hvor læger nu gør af deres groundbreaking resultater.

Der er noget tragikomisk over den stolthed, som får en til at koge over af begejstring over at have skænket verden så stor en gave – uanset om det handler om barnets evner med saks og papir eller som nu to trommehinder.

med emneordet , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: