Det man siger er man er selv

Ugle – starter det med U, spurgte den yngste, der lige er blevet fire, og det er så der, man opdager, at nr. 2 har knækket bogstavkoden. Lidt ligesom det ved et tilfælde gik op for mig, at han selv kan tage tøj på. Han kan åbenbart også lægge tal sammen.

Nu begynder han for alvor at ånde sin søster i nakken, og det går ikke stille af. For den store er både stolt og har et veludviklet konkurrencegen. Frustrationerne bærer hun som altid uden på tøjet. Så svært og kompliceret at dele territorium. Det kan man til gengæld ikke sige om popmusik.

Rasmus Seebach – det er ham, der synger uh-uh i radioen, sagde storesøsteren. Og det er vel egentlig det, der er at sige om den sag.


med emneordet , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: