Selv jubeloptimister kan møde muren

image

Det er august for fuck sake. Og mørkt som i november. I øvrigt er jeg gennemblødt fordi jeg havde glemt at det ikke længere er muligt at bevæge sig uden for en dør uden at være klædt i plastik. Det er jo ved at udvikle sig til en virkelig dårlig katastrofefilm. Og jeg hader katastrofefilm. Som i afskyr. Så nu gir I mig noget Indian Summer – og det ska være lige nu. Ellers flytter jeg hjemmefra for efter 14 ugers nonstop nedbør, kan jeg bare sig at regn er ikke lige mig.

med emneordet ,

One thought on “Selv jubeloptimister kan møde muren

  1. solvej siger:

    køb et marsvin – det hjælper gevaldigt på humøret med sådan lidt pels(man må jo bilde sig selv noget ind…..)!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: