Kendis, kendis. Sig mig, hvem du er

image

Åh, hvor blir jeg aldrig færdig med at undre (og brokke mig) over mærkværdige, udvandede kendisprogrammer som fx 4-Stjerners Middag, hvor ikke en gang programomtalen gir mig en ide om, hvem det er Kanal 5 har inviteret ind i mit fjernsyn.

2 thoughts on “Kendis, kendis. Sig mig, hvem du er

  1. Hahaha, ja jeg må jo med skam indrømme at jeg godt ved hvem den numsesniffende fra blackout er: http://www.youtube.com/watch?v=TVZMKI0kHok&NR=1
    De andre – not a clue. Der må snart være nogle producere rundt omkring der indser at den danske kendisskare kun er stor nok til at lave én omgang vild med dans og måske to omgange til-middag-hos. På en god dag.

  2. tripola siger:

    Du har så ret. Jeg har været ude af træning med De Unge Mødre (DUM)men har pludselig fået kanal 4 igen og dermed masser af kendte og ukendte på skærmen- og da jeg forleden ville forsøge at tanke op med Hvidt affalds TV så løb min tålmodighed op under Mig og min mor, der leder op til DUM. Jeg zappede væk og over til klogekanalen DR2. At jeg så faldt i søvn til en dokumentar er anden snak…reality er ikke hvad det har været…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: