Gæt en frokost og vind en gave!

Jeg kan bare sige, at vi ikke fordriver tiden på eksorbitante restauranter. Ej heller bruger vi tid på at bekymre os om, hvor lidt der skal til at smadre ens tarmflora til ukendelighed. Til gengæld spiser vi hver dag hjemmelavet frokost i et temmelig interimistisk køkken med både myrer og snegle, hunde og katte som tilskuere.

I dag så menuen sådan ud:

Lækkert og spicy. Og dog den lille skål øverst var alligevel lidt for eksotisk for mig. Hvis du kan gætte, hvad det er giver jeg en souvenir fra Thailand. Og jeg vil da godt gå så langt at sige, at det ikke er firben, for det fik vi igår. Og det er heller ikke en grøntsag, selvom de er fanget i nat på marken lige ved siden af. Tæt på ser de sådan ud:

Kom frisk. Jeg mener det seriøst med souveniren fra Thailand. Og vi trækker selvfølgelig lod, hvis I er flere, der kan genkende dyret.

med emneordet , ,

15 thoughts on “Gæt en frokost og vind en gave!

 1. Anette siger:

  Hmm det ligner frølår.. men om det er det, er en ganske anden sag. Velbekom. Jeg nøjes bare med boller i karry og ris ;o)

 2. Karin Wain siger:

  Helt ærligt. Adr! Det andet ser da superlækkert ud, men adr, altså. Har det ikke øjne? Og fingre? Mit bedste bud må være en tudse af en art.

 3. Casper siger:

  Det er sgu da kanin, oder? (gratis gæt for jeg forventer klart en gave, om det så er en ged).

 4. Casper siger:

  Carla: Frøer
  Halfdan: Slanger

 5. Line Modin siger:

  Sikke en flot padde-mix du har fået serveret. En frø af en art er også buddet her fra Husby. Mon de lokale kender til de utallige fredede padder der findes i deres område? Glæder mig til at høre når du når til de ristede vævermyredronninger og stuvede larver, det skulle vist være en delikatesse på de egne du befinder dig – og husk nu, for en ægte globetrotter er protein jo bare protein!! Fortsat rigtig god tur – jeg sidder her i Husby med 2 unger og fuld tid, mens K. er sust til Mogadishu med forsvaret, så jeg udlever eventyret gennem andre lige for tiden 🙂

 6. line siger:

  Frølår? Fint at råvaren er helt frisk, men jeg får ikke just lyst til at sætte tænderne i dem!

 7. Birdie siger:

  Jeg er med på noget fra Thailand..
  Bare ikke friturestegte græshopper mv.
  Uhaaaaa…Jeg ser frølår i skålen..Har smagt dem friteret for mange år siden…
  Må sige, det var en ret neutral smags-oplevelse, men jeg gør det ikke igen..Storken må tage dem, som var dedikeret til mig…;-)

  God sommerdag fra Birdie

 8. Robert siger:

  Det skal godt nok ligge længe på grillen.
  Firben er mit gæt

 9. SA siger:

  Ligner frølår

 10. Louise siger:

  Helt klart frølår. Har selv fået serveret et bjerg af frølår ( vi bestilte det helt frivilligt, næsten) i Thailand. Du skulle ha smagt det, for det er faktisk slet ikke så slemt som det ser ud til;-) Smager lidt af kylling.

 11. Eva R. siger:

  Hm, hm tænke tænke…Frø!?

 12. Cecilia siger:

  Jeg synes også det ligner frø-lår (!!!wtf)… Velbekomme 😉

 13. Mette siger:

  Jeg tror det er salamander….bare for ikke at hoppe på frø-toget..
  Det mest eksotiske jeg har spist er vist orm – da jeg var barn.
  hilsen Mette

 14. tripola siger:

  kvæk kvæk det er frø! mere specifikt frølår

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: