Hold da kæft en uge

Disclaimer: Dette meget korte jubelindlæg indeholder uforholdsmæssigt mange bandeord. Beklager. Tror jeg nok.

Så er Suzette Frovin Inc. en uge gammel, og goddamn, det er gået stærkt. Du hører mig ikke klage. For det er fandme sjovt, og det føles virkelig, virkelig som om jeg er kommet hjem. Jeg er meget priviligeret – både over at jeg får lov til at lave det, jeg synes er sjovt, og over at være under pres allerede i den første uge. Det er sgu da et godt kick-off uanset hvad det sker om et halvt år. Heldige kartoffel.

med emneordet , , , ,

3 thoughts on “Hold da kæft en uge

 1. Anne Lotte siger:

  Jeg har fulgt med i din blog omkring 3/4 år, og da jeg kommer over på din ‘business’ blog, ser jeg et billede af Pakhus 16 (og vores Christiania cykel…), så jeg spørger min mand om han kender dig, hvortil han proklamerer, at det da er dig han skal dele lokale med (sammen med Lis).
  Hold da k… hvor er verden lille.
  Held og lykke med det nye foretagende.
  Vh
  Anne Lotte

 2. amarOrama siger:

  Jeg sender dig misundelse og respekt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: