Gaven er åbnet

Åh nej! Jeg er under pres for jeg har fået den fineste gave i den store blogpakkeleg – eller rettere gaver fra Davadottir (og jeg må det samme beklage, at billedet på ingen måde yder gaven retfærdighed, men jeg havde lige to børn, der skulle i tøjet, boller i ovnen (hvorfor?!) og sne, der skulle skovles.

Men altså tjek lige 2 engle, der øjeblikkeligt glimtede sig lige ind i hjertet på Miss Carla, en flypose, der kommer til at gøre supermarkedsmodellen til skamme for evigt (og jeg elsker gul i øvrigt) og en håndklædehætte – det er jo godt tænkt at designe et håndklæde, som rent faktisk bliver siddende om håret uden at veje et ton. 10 point for den alene. Og tak af hjertet for det hele. Jeg er meget glad.

Men altså det var lige 1-2-3-4 gaver, ik? Og nu er jeg da totalt presset over den lille spirrevip af en ting, jeg havde planlagt at sende videre ud i blogland inden længe. Må straks revurdere og optimere og supplere…

med emneordet , , , , ,

One thought on “Gaven er åbnet

  1. Rannvá siger:

    Det var dejligt at høre, at du kunne lide gaven 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: