Sandheden gone mad

I lørdags sad jeg på Nørrebro og broderede og spiste guldkugler – hele dagen. Mest mærkværdigt var det med broderiet, fordi jeg ikke er en brodeuse at all. Men jeg fik sgu smag for det – jeg siger det bare. Mest som en advarsel, hvis det her nu skulle gå hen og blive en hel lille brodeributik.

Guldkuglerne (med chokolade og lakrids og nej, det var ikke spor mærkeligt) var ligesom meget mere mig fra starten – der sidst på dagen, hvor vi toppede guldkugle no. 100 med et stykke kage fra La Glace, var jeg da et øjeblik ved at nå kvalmegrænsen, men altså min sukker-tærskel er faktisk forbavsende høj. Ved jeg nu.

I mens talte jeg med kloge og sjove kvinder og hørte mærkelige og inspirerende oplæg i en lind strøm. Det var alt sammen lutter idyl, inspiration og helt igennem genialt. Og hvis en Geek Girl også er brodeuse, så er det det jeg er!

med emneordet , , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: