Udhvilet

04.43 i morges. Hele 13 minutter mere end i går. Med lidt god vilje er vi på den anden side af kritiske kl. seks om bum, bum, bum… seks dage! Til den tid har jeg formentlig glemt, hvad jeg hedder, so please remind me…

I ren og skær trods nægter jeg at stå op, når den lille konge i bælgragende mørke annoncerer at han er både sulten og overhovedet ikke træt.

I stedet bruger vi lige halvanden time på at hente en madras ind i soveværelset og redde en seng op der, fordi jeg ikke kan sove, når jeg hele tiden får et sovedyr i øjet eller en fod i maven. Efter ca. 15 min. med højlydt hosten forsøger den lille stalker så at undslippe soveværelset, hvorefter han ender i smørhullet og straks begynder at stille spørgsmål a la Hvad dag er det i dag?, Hvor bor farmor henne? og Må jeg godt få müsli til morgenmad? Så begynder han at råbe. Så råber jeg tilbage. Så græder han. Så skælder jeg ud. Så ligger han sig ned og prøver at sove. Så tager han tøjet af, og starter forfra med spørgsmål, råben og gråd.

I morges vågnede storesøsteren lige da klokken rundede fem, så krøb jeg ind i køjesengen til hende for at få hende til at sove igen, hvorefter hun annoncerede at hun egentlig bare gerne ville have sin seng for sig selv. Derefter var jeg forvist til Halfdans seng, hvor jeg forsøgte at sove under et alt for lille tæppe, mens Miss Carla sang Jeg gik mig over sø og land.

Man kan godt blive lidt pirrelig af sådan en morgen. Jeg sir det bare…

med emneordet , , , ,

2 thoughts on “Udhvilet

  1. Pernill siger:

    Kender desvaerre kun alt for godt den slags morgener….det er sjaeldent Tim og jeg vaagner ved siden af hinanden – og det er i hvert fald ikke i vores egen seng. Det ender som regel med at Simon kommer paa et tidspunkt i loebet af natten (og det er ok fordi vi har KING size seng og han kun er en lille lort) men saa vaagner Sara og Tim ender med at gaa derind! Hun staar saa glad og fro op om morgenen og insisterer paa at komme ind og kaele med mig – hvilket saa vaekker Simon – his han altsaa ikke allerede har gloet fjernsyn den sidste time fordi han ikke kunne falde i soevn igen og jeg til sidst gav op og sendte ham ind i stuen!
    Det var i saerkomisk da jeg i sidste uge hos min fys fik af vide at ejg skulle lave mine ryg oevelser (fordi ejg daarlig kan gaa foer kl 13.oo) i min seng inden jeg stod ud af sengen – for saa havde jeg jo ogsaa tid og ro og plads til det!!! (han har tydeligvis ingen boern endnu!!!) Den morgen vaagnede hele familine (ja, alle 5 – thank god vi ikke har hund) op i vores seng – og saa kan det godt vaere en king size er stor – men ikke til 5 mennesker!!!
    Helt grotesk er det nu da jeg i morges vaagnede ganske alene i min seng….og faktisk savnede min lille varme apparat – aka Simon!

  2. kunsandheden siger:

    Pernille, you said it!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: