Nu blir det alvor

Ikke flere svinkeærinder. Ikke flere vi-kører-bare-et-andet-sted-hen. For nu klapper fælden.

Når solen går ned over Gardasøen i aften, og vi krydser de østrigske alper, er det farvel sommer til det fynske cirkus. Og goddag begyndende efterår. Ikke flere undskyldninger for at spise is. Eller for at købe nye solbriller. Eller sandaler. Eller sommerkjoler. Eller for at sidde med to blonde trolde og kigge på solnedgange.

Det er vel aldrig for tidligt at begynde planlægningen af næste (sommer)ferie? Nogen bud på destinationer?

med emneordet , , , , ,

3 thoughts on “Nu blir det alvor

 1. Line siger:

  Ved ud hvad – det lyder simpelthen som om i har haft det så dejligt allesammen, og ja jeg er en lille smule (læs meget) misundelig – men det er altså ikke for at ødelægge den gode stemning at jeg lige vil gøre dig opmærksom på den lillebitte depression der godt kan komme når i vender hjem. Altså jeg havde den jo efter bare 2 uger på Bornholm. (Og nej det er ikke helt ovre.) Ferie/orlov holder for vildt. Og vi kan ligeså godt planlægge nogen flere!

 2. pernille siger:

  Destination: Australian selvfoelgelig…der er altid sol og sommer et eller andet sted hernede saa det er en win win situation!!!!

 3. kunsandheden siger:

  @Line: Jeg er nærmest allerede misundelig på mig selv – og hunderæd for kombinationen hverdag, vinter og alt hvad der ligner business as usual… Der burde være et sted, et retreat for alle (kvinder), der trænger til kram og håbefulde drømme efter en god ferie.
  @Pernille: Kombinationen Australien/camper er bestemt en mulighed. Bestemt. Just a question of time and money. Det sædvanlige…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: