Madpakker med star quality

Jeg gentager lige: Alle jer, der er så trætte af, den nationale madpakkeordning i dagsinstitutionerne og hellere vil smøre jeres egne madpakker, altså I burde sådan set smøre mine madpakker også, så børnene kunne få frokost, der var tilberedt med varmt hjerte og kærlighed frem for selvmedlidenhed og tunge suk.

Men inden I kaster jer ud i næste uges rugbrødscirkus, så tjek lige hende der Gwyneth Paltrows nyhedsbrev for hun har nogle ret crispy frokosttips, der giver leverpostejen baghjul:

Day after day, it stares up at you, challenging you in ways you never thought possible, begging for originality: the lunchbox! This week we bring you ideas to change things up with some healthy options that kids love including contributions from two other foodie moms…Tamra Davis and Joni from Joni’s in Montauk.

Du kan læse hele det lækre lunch-box nyhedsbrev her – og så må vi bare håbe at mine børn synes den der rødebededip smager bedre end tomatmakrellen… (og at jeg gider finde blenderen frem søndag aften).

med emneordet , , ,

One thought on “Madpakker med star quality

  1. camsej siger:

    Min erfaring er, at man kan glemme alt det “sjove” – mine børn gider det i hvert fald ikke. Og jeg har ellers arbejdet seriøst med det….
    Næ tak, ellers. 6 halve med det kedelige: leverpostej, makrel, frugtpålæg, pålægschokolade, spegedreng osv. Godt med remo og mayo. Jeg korser mig, og medsender desuden frugt og grønt i rå mængeder.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: