Bare hun nu ikke…

Allerede når man ser de positive streger (eller er det kun en?) på graviditetstesten, åbnes det center i hjernen, der dagligt sender beskeder om alle de farer, ens barn kan blive udsat for.

Man begynder at bekymre sig om, at barnet bliver ramt af alverdens perifere sygdomme eller bare en slem omgang feber. Så bliver man nervøs for, om de udvikler sig normalt og bliver sygeligt stolt bare nogen sådan lidt en passant nævner, at de er særligt dygtige eller hurtige. Så holder man øje med om de er gode til at få venner og begå sig i vuggestuen og børnehaven og langsomt begynder man at få tics over, hvordan det skal gå i skolen.

I glimt dukker der også tanker op om, hvordan de kommer godt gennem teenageårerne uden at blive forældre som 16-årige, stofmisbrugere eller voldsofre.

Men altså lige nu er der en ting, jeg frygter mere end noget andet, og det er at Miss Carla pludselig får lyst til at springe ud som pigegarder. Musik er godt, men march-musik… og så i uniformer så korte, at moralister under normale omstændigheder ville mene, at det er helt uhørt at lade små piger gå rundt i den slags.

Det er vel kun hjemmeværnet, der kunne være værre, og det er hun trods alt for ung til, men jeg frygter selvfølgelig at hun får smag for det uniformerede fællesskab.

Og hvordan skulle hun komme på den vanvittige ide, tænker du måske. Svaret ligger tættere på end du tror, for den lokale garder-kaserne ligger klods op ad børnehaven og hele sommeren kan vi høre dem spille op til march. Så nu handler det virkelig om at få sat fokus på sunde interesser som rulleskøjteløb, golf og perlearmbåndsproduktion inden hun falder i kløerne på Landsgardeforeningens udsendte.

med emneordet , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: