Og så er der drengene…

Selvom han har en søster og blevet tvunget og truet igennem 700 far, mor og børn-lege, har han på egen hånd fundet ud af, at det sjoveste (altså ud over guitaren) er at hoppe ud foran sin familie med sit sværd og råbe: HA-HAA! Nu skyder jeg jer!

Eller banke den lille tiger med den store tiger, mens han med grum stemme råber: Og nu spiser jeg dig! Bump – og så er du død.

Ok, så siger vi, at de lærer legene af hinanden, men jeg har svært ved at forstå, hvorfor det lige er drengene, der synes det er sjovt at slås (og slå ihjel) eller hvorfor de synes våben og Spiderman er federe end Hello Kitty og dukkehuse?

Det samme gælder den gode gamle tissemand. Ligger den der penis-forelskelse virkelig i generne eller er det bare, fordi drengene kan se, hvad de har med at gøre? Og hvorfor er det mere ok, at de allerede når de er helt små ligger og hiver i den lille regnorm end når pigerne i samme alder forsøger at finde ud af, hvad der foregår nede i tisseregionen?

Halfdan er ikke bare stolt af sin tissemand, han har også (som de fleste mænd) totalt overvurderet, hvad sådan en relativt lille fyr kan bruges til. Da jeg tog bleen af ham på puslebordet forleden, sagde han: Bang! Nu skyder jeg dig med min tissemand. Nu er du død!

med emneordet ,

4 thoughts on “Og så er der drengene…

 1. camsej siger:

  Ork, den har jeg også hørt. Og ude fra badet: “SE! Den kan blive helt STOR og LILLA!” Og midt på stuegulvet: “SE min TISSEMAND!” Mega begejstring for den bette stump….
  Jeg roser dem. Hvis jeg gør det nu, slipper en yngre medsøster måske engang., hvem ved….
  Alle mine drenge slås, men den lille laver altså også mad. Og leger med bamser og dukker. Og går op i hvad han har på. Så det findes altså også!

 2. kunsandheden siger:

  Ja, heldigvis så kan Halfdan også andet end at skyde og slå ihjel (se fjernsyn fx), men den der optagethed af sit eget køn er altså ret fascinerende

 3. Sandra siger:

  Åhh, jeg bliver så glad hver gang jeg læser herinde (hvilket jeg gør meget – som i rigtigt meget!).
  Jeg Elsker din skrivestil – du gør ord levende og jeg fornemmer sindstemningerne der er bag.
  Du er et virkeligt positivt, jordnært og menneskeligt indslag i et ellers til tider overfladisk samfund.
  Fra hjertet, tak for det.

 4. kunsandheden siger:

  Tak, Sandra. Dejligt at andre kan få noget ud at læse med 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: