A pleasant surprise #3

Sørme om ikke jeg lige var heldig at vinde en dejlig kogebog (til samlingen) ovre hos Milles mad, så nu er det tid til at kaste sukkeret overbord (skal bare lige være færdige med de lakridser, jeg købte i kiosken efter frokost, men det plejer heldigvis at gå ret hurtigt) og generobre taljen (hahahahahahaaaa).

Som sagt god stime jeg er inde i, selvom lotto-gevinsten gik til en håndværker (clearly not me). Men hey, mange bække små giver måske ikke 35 mio. i banken, men til gengæld løbende glæde, som sikkert også er nemmere at håndtere.

med emneordet ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: