Hole-in-one

Yes! Golf-sæsonen er skudt i gang! Spiller jeg golf? Næh, men jeg er gift med en der gør – og som elsker det, og som glæder sig til at traske rundt på alverdens græsplæner med sine to unger.

Og hvorfor er det så, jeg ikke spiller golf?

  • Synes der er noget angstprovokerende over at dyrke fælles hobby med sin livsledsager – i hvert fald hvis man skal være iført lyserød poloshirt og hvide pigsko imens.
  • Har et eminent dårligt boldøje – i Sydafrika travede jeg med rundt på flere golfbaner for at holde golfspilleren med selskab og måtte efter hvert slag sande, at jeg ikke havde nogen ide om, hvor bolden blev af efter den ramte himlen. Og så egner jeg mig virkelig eminent dårlig til at være stille så længe ad gangen.
  • Men vigtigst af alt: Er I klar over, hvor mange søndage på solsengen (lover jeg lægger mig i skyggen) jeg har udsigt til, mens resten af familien er på golf-outing?

Nå, men indtil videre passer jeg jo så børn, mens Casper spiller golf, og jeg gør det med glæde, fordi jeg endelig kan betale noget af min gæld tilbage for alle de cafe-, bio-, teater- og mødeaftaler, jeg har været væk til i løbet af vinteren – og fordi han kommer revitaliseret hjem klar til at ordne vasketøj, madpakker og godnatlæsning, mens jeg ligger på sofaen og bader lidt i min egen selvtilstrækkelighed over at have brugt søndagen på at passe børn, bage kage, have legekammerater på besøg og lave aftensmad.

For selvom forhold med børn jo for alt i verden ikke er et regnskab, så er der sgu alligevel meget rart, når man i det stille kan konstatere, at der er en rimelig ligelig fordeling mellem indtægter og udgifter – særligt når man kan mærke, at alle bliver lidt gladere af at være tæt på break even.

med emneordet ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: