Trøstepræmie – anyone?

Meddelelse

Der er travlt på TastSelv i øjeblikket.

Prøv igen senere.

Nogle gange skal man jo virkelig tage sådan en opfordring alvorligt og nyde åndedrættet af sin sovende datter, duften af sin yndlingste og udsigten til weekeend. Men altså these boots are made for walking, så jeg insisterede og skal så ellers love for at jeg fik løn som betalt.

Med kreditforeningslån, to børn, bil og vielsesattest gives der formentlig ingen trøstepræmie for ikke at synes det der skat er så spændende. Fra nu af skal jeg virkelig til at have en fast kaffeaftale med min digitale signatur… og i mellemtiden kunne der altså godt lige være en, der hentede mig en sundae med karamel til at dulme lommesmerterne.

med emneordet , ,

2 thoughts on “Trøstepræmie – anyone?

  1. Line Modin siger:

    Same, same i Husby. Har lige lovet mig selv det skal blive bedre i 2010… But how??? Barsel, dagpenge, børn, hus, lån, potentiel gravid kat!?, nyt job, løntillæg. Argh – det kalder på selvmedicinering med Starbucks kaffe og chokolade.

  2. kunsandheden siger:

    Så sandt, så sandt – måske 2010 blir det årti, hvor der kommer orden i sagerne… ellers er der kun kaffen tilbage…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: