Arty-farty – cest moi

I fuldstændig tråd med tidens trend (spørg bare den royale kommentator Emilia van Hauen og hendes crowd) ønskede jeg mig selvfølgelig ikke noget så usselt som materielle gaver til jul.

Nej, jeg vil sgu ha oplevelser, fællesskab og kreativ udfoldelse (ligesom 60+erne), og jeg er så heldig, at min kæreste ved, hvad der skal til for at gøre mig fuldstændig blød i knæene.

Så af sted til arty-farty selvrealisering inkl. full day off med mig, og nej, jeg drømmer ikke om at kunne leve af mine værker – selvom det kunne være corny nok med mit eget studio med udsigt over Københavs tage, ja eller i et gammelt nedlagt mejeri, som jeg selv havde sat i stand.

Det er bare fordi jeg synes det er så skidesjovt – og dejligt at tage hovedet under armen nogle timer, og så har jeg heldigvis fundet mig en lærer, som er så sindssygt god til at rose mig, så jeg i glimt har overvejet om jeg måske alligevel kunne slå mig ned som mig ned i bedste bohemestil laaaangt ude på landet, hvor hele familien kunne løbe rundt i flagrende gevandter og realisere og forsyne sig selv.

Ikke overraskende har jeg papir og tegneudstyr en masse liggende i skabet, men jeg synes bare det er så svært passe et liv som boheme ind mellem 9-4, madpakker og what not. Men derfor skal I selvfølgelig ikke snydes – og husk nu at jeg er til fals 0g salg for ussel mammon, hvis du bare aldrig har set mage…

Jeg fik endda en lille souvenir med hjem begået af den for real arty-farty dame, der rent faktisk havde det kunstnermejeri, hvor jeg legede boheme for en dag. Sikke mild man tager sig ud i akvarel.

med emneordet , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: