Totalt afklaret

Yes, men så fik jeg det helt på plads – jeg skal aldrig, aldrig, aldrig ha tre børn og er (har?) næsegrus beundring over alle jer, der magter den opgave.

Ungerne har hygget sig max hele weekenden, og jeg er så træt, at jeg næsten synes jeg har fortjent en fridag imorgen, hvor jeg kan sidde helt stille og stirre ud i luften. For udover et temmelig højt energiniveau om dagen valgte Halfdan at finde sit gamle søvnmønster frem og lå vågen nogle timer om natten. Halleluja – jeg har haft som de første dage med et nyfødt barn, bare uden den der jublende lykkefølelse og de der sindssyge endorfiner, der holder en kørende.

Nå, men jeg prøver at nå frem til en pointe, men der er sgu lidt svært, når man samtidig skal forholde sig til:

 • Moar, må jeg smage din te?
 • Mmm, det er den bedste te – må jeg drikke det hele?
 • Moar, når jeg ikke har lynet min bukser, er det så ok jeg tar dem af?
 • Mor, tillykke. Du må gerne få det allersidste te (tekop vælter ind over tastaturet).
 • Moar, hvornår skal vi besøge mormor og morfar?
 • Må jeg prøve at skrive på din computer bagefter?
 • Hvad skriver du, mor? Til hvem skriver du? Hvad skriver du for en historie?
 • Eller Søren og Lines baby kunne også hedde Lotte? Christina? Nej, helst Ida?

Og fordi mit barn er meget fysisk, involverer ethvert spørgsmål også fødder på tastaturet, en finger i øjet eller en hel krop, der ruller ind over min…

Men altså om ikke andet er der da skulderklap for at lege rigtig familie med overnattende kusiner og kammerater (ok, der var kun en af hver – og kammeraten kun 1½ time) på besøg. Faktisk var vi så tilfredse med vores indsats igår, at der også lige blev plads til en high-five efter putning og inden jeg faldt i søvn til Gran Torino (fed start – fed slutning).

Resten af søndagen går med barselsvisit hos nogle af de modige mennesker, der tør kaste sig ud i en familiekonstellation, hvor der er flere børn end voksne – det var også dem, der en gang gav pasning inkl. overnatning i fødselsdagsgave, så vi kunne lege kærester i 24 timer. Respekt!

med emneordet ,

2 thoughts on “Totalt afklaret

 1. katrine siger:

  Først: jeg nyder dine blogindlæg i fulde drag 🙂
  Dernæst: min teori er, at os med tre børn ganske enkelt ikke er lige så gennemreflekterede, som jer der stoppede ved to 🙂

 2. kunsandheden siger:

  Tak, Katrine, dejligt at høre, altså at du nyder indlæggene 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: