Tirsdag = fridag

Tirsdag er en særlig dag. Det er nemlig min dag – den dag, hvor jeg disponerer fuldstændig over min tid fra jeg går ud af døren om morgenen til jeg kommer hjem igen (altså jeg skal også lige på arbejde i det tidsrum, men altså i det store og hele…).

Det er en af de bedste aftaler, vi har indgået derhjemme. En fri dag til mig og en til dig. En dag, hvor jeg kan arbejde længe (det gør jeg som regel), hvor jeg kan lade op, hvor jeg kan læse bøger, hvor jeg kan shoppe (hvis altså jeg ikke lige netop i dag har glemt koden til mit Visakort – det er så aldrig sket før), hvor jeg kan drikke 10 kopper kaffe med veninderne og sludre om alt. Det er tid i 10. potens.

Altsammen bidrager det til en følelse af at man både kan være mor for to små børn, have overskud til at være kæreste OG tid til at være sig selv. Jeg elsker de dage, og jeg er overbevist om at jeg bliver en bedre mor og kæreste af det. Og vi kender jo alle sammen den gamle sang om at når forældrene er lykkelige…

med emneordet , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: