Gratis bøger i hobetal – Danmark læser

Så er det i dag det sker. 100.000 romaner tager på rejse landet rundt – det er det bedste initiativ i mands minde, og jeg håber du møder en af de 5000 boguddelere, som har lommerne fulde af bøger. Jeg har stadig en stak tilbage – og en af dem – den formidable novellesamling Bavian af Naja Maria Aidt – trækker jeg lod om her.

Novellesamling, siger du så. Hvem læser overhovedet noveller? Det gør du. Lige om lidt. Læs bare en og sig så til mig igen, at det ikke er noget for dig.

Senere i dag tager jeg til Aarhus, og jeg har resten af bøgerne med i toget. Du kan sige, at det er en gestus til DSB, for de sidste 10 år har jeg læst stort set alle mine bøger i toget. Der er stort set ikke noget andet sted i hverdagen, hvor du kan sætte dig ned med en bog uden at føle, at du burde lave noget andet i stedet. Toget er det oplagte helle. Sir det bare.

Som en ekstra bonus kan du downloade de fem bøger, der er udvalgt til Danmark Læser kvit og frit – som e-bog og lydbog. Seriøst, det er en gave, du ikke kan sige nej til.

Nå, men det var lodtrækningen, vi kom fra. Læg en kommentar herunder, så trækker jeg lod på søndag. Den heldige vinder får Naja Maria Aidts Bavian med posten – klar til forlænget forårsferie i næste uge. Alt godt.

5_boeger_sidebyside_Foto_Mette_Udesen

 

med emneordet , , ,

5 thoughts on “Gratis bøger i hobetal – Danmark læser

 1. cecilia siger:

  Jeg ville have været uddeler men blev valgt fra – og jeg vil gerne læse en novellesamling! Den eneste af bøgerne jeg ikke allerede har fået læst. Så: kommentar.

 2. Noveller har jeg ikke gjort i før. Masser af romaner, men aldrig noveller. Måske tiden er moden – kommenteret…

 3. GiSP siger:

  Jeg kom ikke i nærheden af nogen, der delte bøger ud, og jeg kan vist godt lige klemme en mere ind på bogreolen.

 4. kunsandheden siger:

  Heldet ville at det kun er jer tre der har svaret, og at jeg har tre bøger tilbage, så hvis I sender jeres adresser til mig, sender jeg en bog retur til jer: suzettefrovin@mail.dk

 5. GiSP siger:

  Hvor fantastisk. Hurra!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: