En storslået mandag

Hvor fin den mandag med Familiepolitisk Konference blev. Gode og inspirerende oplæg fra nogle af landets fremmeste forskere og praktikere, og en enkelt afstikker til Sverige. Dennis Kristensen, formand for FOA, afbrød overenskomstforhandlingerne for at komme over og holde 15 min. oplæg. LO arbejder på et familiepolitisk udspil, og 9 politikere fra 9 forskellige partier, der alle uden undtagelse var enige om, at det familiepolitiske område trænger til mere end en kærlig hånd. Her er min velkomst (hvis du dør for at se mig optræde eller bare vil høre, hvorfor vi overhovedet inviterede til den konference).

Alt gik op i en højere enhed. 1½ års vedholdenhed bar frugt. Jeg følte mig meget taknemmelig den dag. Nu ser vi fremad, som man siger. Vi starter med barnets sygedage. Håber jeg.

Du kan se hele konferencen her

fampolkonf

med emneordet , ,

One thought on “En storslået mandag

  1. Anne-Cathrine Riebnitzsky siger:

    Rigtig hjertelig tillykke! Du stødte ind i et kæmpe problem og du gik i gang med at løse det. Det må have været benhårdt mange gange under vejs. Tillykke med at have sat dig i hovedet at gøre noget ved det! Og at lykkes med at få en konference på benene. Hatten af for det. Jeg håber nogle af de ændringer som du og mange andre efterspørger, bliver indført – og ellers ved jeg, hvem der bider hvem i haserne i det spil! Du har tænderne 🙂 kh AC

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: