Fotoalbum 3: Been there, done that

Du ved det godt. Modebranchen er i fuld gang med at lave et barn på os. Igen. Denne vinter hedder barnet Karry, barnets søster hedder Bordeaux. Og man behøver vel ikke være ekspert i teints (som det hed dengang Karry og Bordeaux sidst var inde i varmen) for at vide, at ingen af farverne gør sig godt på vinterblege danskere. Måske de unge (altså dem der er født i 90’erne og frem) skal have lov til at gøre sig deres egne erfaringer. Men dig og dig og dig, ja lige netop jer, der er født på den forkerte side af 1980, I ved det godt. Du kommer til at fortryde det, hvis du falder for Karry og Bordeaux igen. Dokumentation herunder i en kort og en lang version – begge fotos giver i øvrigt anledning til et andet godt styling tip: Hårprodukter og en god frisør gør underværker.

image

image

med emneordet , ,

3 thoughts on “Fotoalbum 3: Been there, done that

  1. Monsi siger:

    Jeg er 24 dage fra at være født i 1980. Har købt en bordeaux vinterkjole. Mit teint er karryfarvet om vinteren. Mon det var en dårlig ide?

  2. Di siger:

    Monsi: Det er totalt hipt – lige dét de unge fra ’80 vil ha’! Vi andre – vi holder os bare lidt i baggrunden ;-).

  3. Mette Tog siger:

    Synes ikke karry er helt tosset til dig, Suzette! Måske er det bare billedkvaliteten, eller kombinationen af min hang til farver og min dårlige hukommelse…(a la “det skulle jeg vist alligevel ikke have taget på!” og så gå ud og købe den samme farve en måned senere…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: