Ting man må formode

1. At gummistøvleproducenterne har nogle vildt sjove statusmøder, hvor de kvartal efter kvartal undrer sig over, hvordan det gik til, at alle pludselig synes det var vildt smart at gå rundt i gummistøvler. Særligt begejstret må de være for dem, der introducerede hipster-gummistøvlen til shorts.

2. At de har nogle vildt sjove statusmøder på Café Europa, hvor de kvartal efter kvartal undrer sig over, at kunderne – finanskrise eller ej – villigt betaler 47 kroner for en latte (altså kaffe med mælk).

3. At hjernen befinder sig i en form for undtagelsestilstand i de år, man får børn. Jeg mener, nu kan jeg ikke forestille mig noget mere mærkværdigt i mit liv end en graviditet og en baby. Den gang, for syv år siden, tænkte jeg nærmest ikke på andet.

4. At jeg er en god-nok-mor, når mit yngste barn siger: “Mor, vil du høre en hemmelighed? Gustav og mig, vi gemte os for de voksne ovre i børnehaven igår, og så viste vi røv til hinanden. Den, der viste røv, skulle holde øje med, at de voksne ikke kom og så at vi havde taget bukserne af.”

5. At alle børn viser røv til hinanden. Eller gerne vil. Jeg er bare lidt usikker på, hvad de kigger på og hører mig selv sige mærkværdige ting som: “I må bare ikke stikke noget op i numsen på hinanden.” Af barnets ansigtsudtryk fremgår det, at det ikke lige var det der var formålet, så det…

 

med emneordet ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: