Det er fordi solen skinner

Så sagde vi jo, at efter weekenden, så begyndte jeg virkelig at blogge igen og skrive noget sjovt om livet. I det hele taget.

Men altså hvis jeg skal skrive noget sjovt om mine børn, kræver det jo, at vi bruger noget tid sammen, og det har der ikke været så meget af i den her uge. I sidste uge var vi til gengæld sammen hele tiden, men mest fordi vi var syge, og det var der ligesom ikke meget morskab over. Heller ikke bagefter.

Så… På den anden side af X-Factor-finalen og den første forårssol, som gør det umuligt at tænke på andet end is og hvilken bikini jeg skal have med på ferie i år, vender jeg tilbage og fortæller en virkelig morsom historie fra det virkelige liv. Det er et løfte…

med emneordet , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: