Endnu et fastelavnsbaghold

Via min mobil lykkedes det mig så at oploade dagens udklædningsfabuleren to gange. Og siden jeg ikke kan slette indlægget uden også at slette kommentarerne, gør vi i stedet sådan: Så, hvis du vil læse dagens kloge tekst, så er det her det sker

med emneordet

2 thoughts on “Endnu et fastelavnsbaghold

  1. Den egentlige præstation er vel at stå af præstationsræset, hvile i det simple og nære og bla bla :-). Nå men glæd dig over du ikke bor på de hippe kanter af Vesterbro eller Nørrebro, hvor alle forældre er designere, teaterfolk, lydteknikere, skuespillere og børnebogsforfattere. Har nok et par kolleger på de kanter, som jævnligt er ved at rive håret ud af hovedet, når præstationsbelastede arrangementer nærmer sig med dundrende skridt. Har prøvet at sige til dem, at de da bare kan flytte til Nyborg, men deres hånlatter eller tomme uforstående blikke fortæller sådan set alt om deres urbane fortabelse :-). Eller deres manglende vilje til at købe klædedragter i Føtex. Som sikkert er fremstillet i Bangladesh.

    Anyways, jeg hører jeres yngste ville være sovemanden, altså undlade at tage nattøj af, når han nu havde chancen. Det er jo da også i karnevallets frisættelsesånd, at gøre det stik modsatte af det, man plejer. Super.

  2. Louis siger:

    Det er utroligt hvor meget man kan få i Fætter BR. Jeg er (ved Gud) ikke typen, der nogensinde fatter, at det pludselig er fastelavn. Og jeg er glad for, at man kan købe færdigsyet bras i BR. På skolen kan jeg til min store glæde se, at der er rigtig mange drenge i Batmankostumer. Og det viser da et eller andet om kreamødrer….

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: