Det vi leger #5

Det er det her jeg aldrig lærer at forstå med håndværkere: Du kommer hver dag i en uge. Du siger til mig: Så mangler vi bare det sidste. Du lader din stige stå på min terrasse, og så sker der ingenting, nada, i flere uger. Er du færdig? Har du glemt stigen? Skal jeg ringe til dig og minde dig om, at det sidste – vist nok – stadig mangler (eller bare glæde mig over, at så længe stigen står og venter, sender du vel ikke en regning?)?

med emneordet , ,

One thought on “Det vi leger #5

  1. esconditeren siger:

    Håndværkere er mærkelige. Jeg havde en låsemed ude. Han glemte sin hammer, og han blev simpelthen så glad da jeg ringede og sagde, at den var her, for den kunne han virkelig ikke undvære. Han bad mig om at lægge den ude i opgangen, så han kunne hente den så hurtigt som muligt. Nu er det 14 dage siden, og hammeren ligger stadig og venter på ham.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: